ZORG DAT JE VOORTAAN ER OP TIJD BIJ BENT!

Door het observeren van gebruikersgedrag hebben we een recept ontdekt voor het ontdekken van online frustratie wanneer een website te langzaam is. Onze zelflerende algoritmes kunnen het gedrag van online bezoekers classificeren als abnormaal. Op basis hiervan kan je pro-actief en tijdig je bezoekers informeren de situatie. Hierdoor bent u instaat om problemen op te lossen en kunt u downtime voorkomen. Ons voorspellingsmechanisme bestaat uit drie verschillende onderdelen:

Downtime predictor

Zelflerend algoritme dat normaal gedrag classificeert en afwijkingen in bepaalde gradaties als abnormaal kenmerkt.

Sentiment Analyzer

Mensen en zeker in Nederland houden we ervan om online te klagen. Om dit optimaal te benutten classificeren we tweets en detecteren we patroon veranderingen.

Intelligente alerting

We weten dat er niets vervelenders is dan foutieve alarmeringen. Voordat wij een alarmering versturen controleren wij wat de nauwkeurigheid van onze voorspelling is.


Kosten

De sleutel tot het nauwkeurig voorspellen van downtime is het accuraat meten van gebruikersgedrag. Om dit succesvol voor elkaar te krijgen werken we nauw samen met Soasta mPulse, de leider van de industrie.

Basic
250 / maand
jaarlijks gefactureerd
1 miljoen beacons/ 1 domein
Downtime predictor
Support per e-mail/ telefoon
 
 
 
Pro
650 / maand
jaarlijks gefactureerd
5 miljoen beacons/ 5 domeinen
Downtime predictor
Sentiment Analyse
Support per e-mail/ telefoon
 
 
Enterprise
Prijs op aanvraag
 
5 miljoen beacons/ 5 domeinen
Downtime predictor
Sentiment Analyse
Intelligente alarmering
Consultancy
Support per e-mail/ telefoon

MeasureWorks

Bedankt voor je interesse in MeasureWorks. Gebruik onderstaande informatie om contact met ons op te nemen. Om op de hoogte te blijven van de laatste performance trends kan je jou abonneren om onze wekelijkse nieuwsbrief. Ook kan je ons natuurlijk volgen via de sociale kanalen.

  • Katernstraat 10, 1321NE Almere, Nederland
  • +31 (0)365 465 881
  • info[*at*]measureworks[*dot*]nl

Performance nieuwsbrief

Ontvang nieuws en artikelen over web performance, conversie optimalisatie en gebruiksvriendelijke (mobiele) e-commerce websites

Contact

Gebruik onderstaand formulier om contact met ons op te nemen.

Contact ons